7 enkle trin til økonomisk frihed og Wealth Building – trin 5

Dette er trin 5 af pengestrømsopgørelse Avenue’s 7 enkle trin til økonomisk frihed og Wealth Building.
TRIN 5-Arm dig selv med Options Trading viden
I dag, gå vi videre til at forstå business af Options Trading. Ligesom når vi kommer ind i en ny forretning, skal vi udstyre os selv med kendskab til virksomheden. Mange amatør erhvervsdrivende betale den ultimative pris af “rode” med deres hårdt tjente risikovillig kapital og ender med at miste alle deres penge. I enhver virksomhed, når du gør det, vil du være ude af spillet.
Så før du gå opladning ind på markedet, med håb om urealistiske fortjeneste, kan du overveje uddanne jer med kendskab til virksomheden. Du kan få heldige et par gange, men held og lykke vil løbe ud. Forstå, at for dig til profit, nogle andre erhvervsdrivende mister. Dybest set, på markedet for egenkapital, du er, det væsentlige, handel mod andre erhvervsdrivende. Det kan være imod amatører, professionelle eller endda institutionelle handlende, som sandsynligvis forklarer hvorfor de fleste nye erhvervsdrivende vil tabe penge, når de starter. Faktisk vil mest amatør erhvervsdrivende forlade virksomheden før du fuldfører den 1 st år.
Det er nemt at uddanne jer, men du ville have til at betale et mindre gebyr at lære at handelen. Gå bare til www.google.com, og Søg efter “Options Trading Course” og du vil kunne få en temmelig lang liste af handel kurser til rådighed. Det største problem med handel kurser er, skal du tage et par måneder før hoppe ind i handling. Også gøre lære reglerne for et spil ikke nødvendigvis dig en god spiller. Du kan undervise begyndere regler for poker, men det betyder ikke, de kan alle vise sig for at være god pokerspillere.
En anden simpel måde, ligesom enhver virksomhed, er at ansætte en konsulent – i dit tilfælde, en optioner handel Advisory service. Der er masser derude, også. Igen, når der er for mange valg, kan det være forvirrende. For at sikre du udpege en “konsulent” eller optioner handel rådgiver, skal du evaluere dem på:
Ydeevne – hvor mange penge har de givet til deres abonnenter på kort sigt og lang sigt? Læs nøje – hvis de Understreg på store afkast på enkelt handler eller samlede månedlige portefølje gevinster. Vær forsigtig med rådgivningstjenester, der byder på imponerende returnerer pr. handel, fordi de naturligvis ikke rapporterer deres store tab. Det er vigtigt, at du vurderer deres månedlige ydelse og ikke på pr. handel grundlag. Det er meningsløst at have fremragende afkast pr. handel, men stadig tabe penge slutningen af hver måned.
Handel stil – gøre de giver høj risiko trading eller stabil indkomst bygning strategi? Høje afkast spejl risici. Hvis du er en aggressiv trader, kan dette være velegnet. Hvis du planlægger for tidlig pensionering, eller dit barns uddannelsesfond, så er det noget for risikabelt.
Kundeservice – Prøv at skrive en mail til dem og forstå deres responstid. Du ønsker at vide, at de er der for dig, når du har brug for dem. Hvad nytter det at have en advokat, men når du er i fængsel, du ikke kan finde dem.
Stop tab-forstå, hvis kapital præservering er prioriterede. Du vil ikke ønsker at følge en rådgivning, der vil give dig betydelige tab. Når de kommer til stykket skal der være en exit-plan. Det er let at få øje på ved at gå gennem hjemmesiden. Er hjemmesiden understreger mere på overskud eller kapital præservering?
Antallet af handel anbefalinger – Vær forsigtig med websteder, der leverer for mange anbefalinger. Det afspejler deres tillid til deres forslag. Som tommelfingerregel, bør du ikke holder mere end 8 positioner til enhver tid. Desuden er det urealistisk at holde så mange stillinger samtidigt – du måske ikke har tilstrækkelig kapital og du kan overvåge alle dine trades.
Motivation – dette er en vigtig faktor. Når du følger handel anbefalinger, behøver du at vide, hvis der er nogen motivation bag handel signal. Brug kun rådgivningstjenester, der investerer sammen med dig. På den måde du er sikker på, at din “konsulent” også vender samme risiko.
Handel Holding periode – forstå hvor lang tid før du kan forvente at se profit. Borte er dagene af langsigtet investering. Får ikke fælde “hold og bede”. Mange rådgivningstjenester vil skjule eller forsinke tab ved ikke at lukke miste positioner. Ideelt set bør du holde og lukke en position ikke længere end 60 dage.
Med disse retningslinjer, kan du nu identificere og udpege en pålidelig muligheder Advisory Service som din virksomhedskonsulent. Der måske et par, der kvalificerer. For visse pengestrømsopgørelse Avenue Options Trading nyhedsbrev, pengestrømsopgørelse rådgiver, opfylder og overstiger alle krav. Pengestrømsopgørelse rådgiver er skabt for at give optioner handel rådgivende støtte fælles handlende og investorer i deres udøvelse af økonomisk frihed og rigdom bygning. Hvis du virkelig forstår den værdi, som vi bringer til din kurtage beretning og finansielle sundhed, er vi sikker på du ville være med i temmelig lang tid – ligesom mange af vores susbcribers.
Nu, med ekspert viden bag dig er det tid til at flytte til det næste trin-
TRIN 6: Tid til at udføre – det er vis tid
Copyright 2005 William Tan

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen