Apple iPod Fantastisk musikenhed – Gadgets & Gizmos

Fra at vokse op på Southside of Chicago til at afbalancere kravene om moderskab og arbejde, denne intime og kraftfulde erindringer af den første African American First Lady of the United States fortæller de historier, bedste lydbøger (gratislydboeger.dk) der hjalp forme Michelle Obama’s rejse og tillod hende at skabe den mest åbne og inkluderende Hvide Hus i amerikansk historie. Så som naturforsker fortæller hun dig om, hvad hun ser i naturen, uanset om det handler om fuglereder eller en have eller noget andet. Så du kan skrive og høre teksten i realtid. Lydbøger er gode til at lære og studere på samme tid.

“At have denne erfaring med professionelt at læse en lydbog for første gang – jeg ved, det er en hård branche at bryde ind i,” sagde Dasani. “At have denne mulighed for at nå et bredere publikum, er det meget vigtigt for mig, at i stedet for at bane vejen, ser jeg det som mere af mig skubbede min skulder ind i døren og snigende så mange mennesker ind med mig, som jeg kan,” Thomas sagde. Mens forlag og producenter åbnede døren ved at kaste med mangfoldighed i tankerne, er trans community medlemmer sparker døren åben. “Med Cemetery Boys var det virkelig afgørende for mig, at jeg henter så mange folk fra samfundet, som jeg kunne, for at arbejde på dette projekt.” Bogens cover kunstner, Mars Lauderbaugh, er trans og ikke-binære, og Thomas vidste, at han ønskede en Latinx trans stemme til at fortælle hovedpersonen Yadriel’s historie.

“Selv for mig, da jeg hørte det allerførste lydklip, som at høre den stemme læse mine ord og sige mine karakterers navne, var det enormt. Cemetery Boys lancerede en karriere inden for lydbøger for Roque, der siden har landet stemme arbejde for Highlights magazine, maj Best Man Win af ZR Ellor, og andre titler fra Macmillan, Hachette, og Dreamscape Media. Bedst til folk på udkig efter et stort bibliotek, der ønsker at støtte uafhængige boghandlere. Hvis du vil forbedre dit vidensniveau inden for et bestemt felt ved at læse smarte bøger, bør du helt sikkert tjekke udvalget af følgende bedste uddannelsesapps til Android og iOS, der tilbyder digital litteratur (gratis eller til meget lave priser).

Vi ønsker også at undersøge, om musik lytter-med eller uden mindfulness-kunne bruges endnu tidligere, i indlagte hospital indstillinger. Reilly bringer alle figurerne til live med en sådan varme, at du vil blive hooked, selvom du er bekendt med historien fra den fremragende filmatisering. Den medfølgende batterilevetid er 40 timer, og afspilningstimerne er 7. Prisen på den klassiske 6. generation er Rs. Patienter, der lyttede til det langsommere tempo, afslappende musik to timer om dagen havde brug for mindre sedation og havde flere deliriumfri dage. I undersøgelsen havde kritisk syge personer, der lyttede til langsomt tempo, afslappende musik (60 til 80 slag i minuttet) nedsat behov for beroligende midler, færre dage med delirium og var mere vågen-gør det muligt for dem at modtage fysioterapi tidligere.

Indlæg oprettet 22

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen