At få den bedste Mortgage Rate

Købe et hjem er en bekostelig affære, så at få den bedste mulige pant sats bør være en af dine vigtigste prioriteter. Ved at beslutte at få den bedste pant sats muligt vil du gøre en positiv beslutning om at hjælpe dig i mange år fremover. Dog vil bare beslutter at få den bedste pant sats tilgængelig ikke får du den bedste pant sats tilgængelige. I stedet, du skal lære, tips og tricks til at forhandle med din pant långiver for at modtage den bedste mulige pant sats for din personlige situation.
Mortgage Rate Tip #1 opkaldsoprindelse gebyr
Din pant sats kan være lavt i dit sind, men du skal tage opkaldsoprindelse gebyr i betragtning, da dette kan øge din APR. Långivere opkræve ofte 1%, men du kan altid forhandle pant sats opkaldsoprindelse gebyr lavere. Også, hvis opkaldsoprindelse gebyr er meget højere end 1% du skal forhandle det ned, eller finde en anden långiver med en mere gunstig samlede pant sats.
Mortgage Rate Tip #2 lås i prisen
Når forhandle din pant sats, Sørg for at din långiver er parat til at låse i din sats for mindst 30-60 dage. Denne måde du vil være garanteret en bestemt sats, selv om priser skyrocket næste dag. En anden ikke trick mange enkeltpersoner ikke er klar over er at medtage en klausul, der også vil tillade dig at tage en lavere sats, hvis priser falder i denne periode. Dette er en stor pant sats tip, fordi du får din pant sats låst, så det kan ikke gå højere, men hvis den gennemsnitlige pant sats går lavere modtager du den lavere pris.
Mortgage Rate Tip #3 kamp
Hvis pant sats falder markant, og du har allerede underskrevet en aftale låsning i en særlig pant sats og behøver ikke en klausul, der sikrer, at du vil modtage den lavere pris, så du har brug at kæmpe. Du skal blot ringe til din långiver og sige, at mens du underskrevet låsen enige du ønsker den lavere sats. Dette vil tage nogle forhandler, men din långiver ønsker du business og kan være villige til at forhandle pant satsen med dig.

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen