Byttehandel: Det er ikke kun for læger Anymore

Tiden var i landet, lokalt “doc” var så tilbøjelige til at få betalt med et par høns som et par dollars. Læger disse dage vil ikke stå for det, naturligvis, men mens nogle mennesker har flyttet helt fra byttehandel og opholdt sig der, andre har taget det helhjertet.
I dag arbejdede jeg på en byttehandel deal med en webdesigner til at søgemaskineoptimering på mit websted i bytte for nogle artikler. Jeg hader at gøre SEO, og jeg elsker at skrive artikler. Denne person har brug for artikler skrevet og er god til SEO. Det er et godt match.
Senere på dagen sat jeg sammen en mailing designet til at lokke en massage terapeut til byttehandel for min coaching tjenester. Jeg har mange smerter i min ryg og skuldre, og en massage ville gøre mig godt, men jeg virkelig har råd til ikke månedlige massage. Hvis det virker ud, vil jeg arbejde en ekstra tre timer om måneden i bytte for massage, forhåbentlig hver to uger.
Byttehandel er ikke for alle eller hver situation, men det har nogle fordele for de hjemme-baseret virksomhed. Du kan som regel få noget du har brug for, kan du gemme dine penge til andre ting, som du også har brug for, og du får en “kunde”, der er villige til at give dig henvisninger og udtalelser.
Hvordan kan du vide, hvis du skulle bytte? Hvis du har en færdighed eller produkt folk vil, hvis du har tid eller ekstra produkt til overs, og hvis du er villig til at sætte i bestræbelserne på udkig efter folk til at bytte med, kan det være en god idé for dig.
Hvor finder du folk til at bytte med? Tjek Google for byttehandel mapper og byttehandel websteder. Mange arbejder på Home Mom websteder har byttehandel sektioner. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, skal du gå finde nogen, der gør, hvad du har brug for, og tilbyde en byttehandel. Nogle gange vil de gå for det, nogle gange ikke. Min SEO deal kom gennem en byttehandel site. Min massage terapi plan er strengt min egen. Men jeg spiller ud af 60 massører i min by, man vil være interesseret.
Hvis du ikke har tid eller ekstra produkt, eller hvis du er utilpas, handel med dine produkter eller tjenester til andre mennesker, derefter byttehandel kan ikke være rigtigt for dig på dette tidspunkt. Holde det i tankerne for fremtiden, selv om.
Hvis du kan få det, er byttehandler en god handel. Du får ofte mere end du havde råd til at købe eller vil sætte penge ind, og du udvide din forretning.

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen