Hjem egenkapital lån den bedste 2nd Mortgage for finansiering hjem forbedringer

Træt af at kigge på de avocado grønne køkkenapparater? Træpaneler og Shag i dit familieværelse? Den slidte glasfiber badekar kabinet i gæste primebanks.org badet? Hjem forbedring er feje landet. Ca. halvdelen af fixer-overdel er gør-det-selv, mens den anden halvdel er entreprenør drevet.

Så hvordan kan du beslutte, hvornår at flytte eller bo rundt, når et hjem remodel er en god idé eller ej?

“Den amerikanske homeowner Foundation anslår de samlede omkostninger ved at flytte til at være mindst 10 procent af dit hjem nuværende værdi. Med andre ord, hvis du kan gøre tingene rigtigt med dit hjem for mindre end 10 procent af, hvad du kunne sælge det til, det giver mening at bo sætte og ordne det op. “

Der er et par måder for dig at starte omdannelsen af dit hjem. Hvis du har tilstrækkelig egenkapital opbygget til de samlede omkostninger ved projektet, kan et traditionelt boliglån måske arbejde for dig. Fordele ved boliglån egenkapital ofte omfatte en bedre rente. Du kan endda sænke din pant betaling og samtidig øge værdien af dit hjem.

For den gør-det-ditselfer, der arbejder mod flere små projekter, en hjem egenkapital kreditlinje giver fleksibilitet. Långiver dybest set opstiller en kreditlinje baseret på egenkapitalen i dit hjem. De, problemer, du tjekker eller et kreditkort til at trække fra den konto, som du har brug for kontanter.

Du skal blot sørge for Refinansiering dit hjem giver økonomisk mening siger Lori Vella en ledende bank udøvende. “Forbedring af dit hjem er næsten altid en smart investering, især i dette tempo miljø. Bare sørg for at du vil være i hjemmet længe nok til at genvinde udgifterne til refinansiering og gjeldsrådgivning, “siger Vella.

En 2004 undersøgelse af remodeling Magazine sammenligner byggeomkostningerne til sandsynlige afkast af investeringen (ROI) ved videresalg. RM sendte undersøgelser til 20.000 prisstillere, salgsagenter og mæglere. Disse industri insidere genererer 356 svar (en 1,78% responsrate).

RM-undersøgelsen viser mindre køkken renoverer gøre det bedste, vender tilbage 92,9 procent af din investering, fulgt nøje af nye sidespor på 92,8 procent. Undersøgelsen viser også badeværelser, loftsværelser, dæk tilføjelser og familie eller sol værelse add-ons som lukrative investeringer. De fleste af disse renoverer returnerede 80% til 90% for boligejerne.

Et hjem remodel er en af de bedste måder at forbedre værdien af dit hjem. Økonomisk set, et hjem-egenkapital lån kunne give dig mulighed for at sænke din pant betaling, sænke din rente, og når remodel er sagt og gjort tilføje tusindvis af dollars til din nettoformue.

Glem ikke at tjekke med din lokale forsyningsselskab, hvis du ønsker at forbedreenergieffektiviteten i dit hjem. De fleste tilbyder en energieffektiv realkreditlån program.

Hvis du køber en Fixer-øvre er, hvad du ønsker at gøre. HUD har en 203 (k) program designet til at finansiere både køb af hjemmet og remodel omkostninger i en nem pant. De fleste realkreditinstitutter tilbyder adgang til HUD 203 (k)-programmet.

Indlæg oprettet 22

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen