Hvordan man finder en Affiliate Program For enhver Niche i 2 minutter

Der er en stor tendens sidst at marketingfolk endelig flytte til niche-markeder og ikke bare fokusere på at sælge til den – gøre penge-industrien. Dette er et fremragende træk og en, der vil vise sig for at være meget indbringende for dig. Et problem, som mange affilierede er at ramme er imidlertid, at de ikke ved, hvordan man kan finde god niche affiliate programmer.

Hvis der ikke er et program i Clickbank, mistes de fleste affiliates! Også, da Clickbank ikke tillader os at søge deres database, dens for svært at finde noget der.

Nå, er her en hurtig og nem måde at finde alle de bedste og mest rentable affiliate program for enhver niche, du ønsker.

For at finde affilierede programmer vil fra nu af du bruge Google til at hjælpe dig. Google er et godt værktøj at bruge, fordi…

Det er gratis

Ethvert websted, der kommer op på de øverste resultater forventes hæderlige og har været omkring

Du får tusindvis af resultater kan du søge gennem

Du kan gøre din søgning meget specifikke

Okay, lad os diskutere i trin, hvordan til Google for at finde affilierede programmer.

Gå til

Skriv din “Niche titel + affiliate” Dette er det skridt, en masse mennesker kan blive forvirret i så lad os klare det lige nu. Eksempel / hvis jeg søger efter et affilieret program på hund sundhed, jeg vil skrive denne sætning i Google = hund sundhed + affiliate

Nu vil de resultater, jeg får, alle de sider, der har udtrykket “hund sundhed” og udtrykket “affiliate” dukke op.

Næste åbne et program som Excel eller bare tage ud et stykke papir.

Gennemgå resultaterne i Google og holde at bemærke ned de forskellige programmer, der kommer op.

Når du har 10 programmer på listen, gå tilbage og forskning hver af dem at finde den mest rentable.

Prøv denne strategi på søgemaskiner som Yahoo så godt. Du vil få forskellige resultater og kombineret mellem Yahoo og Google, der er ingen måde at du ikke vil finde en god affiliate program.

Hvad hvis du ikke finder nogen affiliate programmer på denne måde?

Derefter højst sandsynligt findes en affiliate program for din niche ikke. En fantastisk måde at tjene penge nu er at kontakte et par af disse hjemmesider og introducere konceptet til dem! Måske hjælpe dem oprette en affiliate script og del i overskud, hvis der er ingen affiliate program i det flot, du og virksomheden kan gøre store overskud fra det!

Der, nu har du nej undskyldes for ikke at finde rentable nicher og opbygge hjemmesider for dem. Du kan nu finde en rentabel affiliate program for dem alle.

Anik Singal

Grundlægger

[email protected]

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen