Kompensation og seks Sigma sorte bælter

En af de mere tvetydige elementer for en Six Sigma-projekt er niveauet og type af kompensation organisationen bør give sin Six Sigma ledere og teammedlemmer. På den ene side er indstilling kompensation ikke en integreret del af enhver fase for en Six Sigma-projekt; på den anden side er kompensationen et vigtigt instrument til at bygge loyalitet og en følelse af realisering, der er et afgørende element til organisationens Six Sigma succes. Mens der er ingen hårde og hurtige regler om erstatning for Six Sigma ledere og teammedlemmer, er der nogle gode måder at tænke om, hvordan at produktivt yde kompensation til dine medarbejdere.
Sorte bælter er nøglen forandringsagenter for Six Sigma-processen. De har en vigtig rolle og bør have kompensation i overensstemmelse hermed. Hvis din organisation er store nok til at have mennesker dedikeret fuldtid til førende Six Sigma-projekter, bør deres base løn i toppen af organisationens udvalg for deres forvaltning. Hvis din organisation er spørge en manager at også afsætte en del af hans eller hendes tid til fører et Six Sigma-projekt, skal du finde en måde at kompensere dem for deres ekstra indsats. Ud over grundlønnen, kan du finde kreative måder til anerkendelse af afsluttede projekter. Sortbælter bør modtage nogle særlige og offentlig anerkendelse for deres indsats, uanset om det er middage, prisuddelinger, plaques. Hvad passer bedst med din organisationskultur. Sådanne anerkendelser bør ikke være strengt begrænset til Sortbælter enten, som anerkender resultaterne af alle, der deltog i og drage fordel af Six Sigma-projekt bør modtage en slags anerkendelse at øge moral.
Monetære bonusser er en anden måde at kompensere folk for vellykket Six Sigma-projekter. Da Six Sigma-projekter handler om at hjælpe organisationen tjene flere penge giver det mening at dele nogle af besparelserne fra Six Sigma-projekter med Six Sigma team. Udvikle en struktureret, team-baseret proces forbedring bonussystem, passende gavn for hver arbejdstager i organisationen. Som målelige og varige forbedringer er lavet til processer, er det hensigtsmæssigt at dele en del af de finansielle gevinster med medarbejdere. Bare være sikker på der er en formel præstationsvurdering system der vil identificere hvad der skal ske, hvad succes ser ud og føles, og hvor en medarbejder vil blive kompenseret, og at dette er fuldt meddeles alle. Sådan en organisatoriske mål-sharing program vil effektivt at støtte bestræbelser på Six Sigma. At kunne linke kompensation til Six Sigma gennemførelse er meget lettere i en lille virksomhed i forhold til en større virksomhed.
Bonusser kan også betales, Sortbælter, men med forskelle på grund af deres unikke status. I stedet for at betale bonusser til sorte bælter som en del af de faktiske procesforbedring, betale dem bonusser relateret til specifikke projektmål. Der er en fare i direkte binde deres bonus med en andel af de faktiske forbedringer, som de kan være motiveret til at puste eller mistyde faktiske gevinster. Der stadig efterlader dig med mange konkrete projektmilepæle, der kan danne grundlag for deres erstatning.

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen