Let savnet skattefradrag at hver ejendomsmægler og Entrepreneur skal vide

Årets skatteplanlægning fortjener år-omkring overvejelser
Grunden til så mange IRS fradrag gå uafhentede – virksomhedsejere ikke vide om dem. Eller de vide ikke om dem tidligt nok i år at indsamle nødvendige oplysninger, da de går langs.
Som en person, der kører din egen drift, skattemæssige konsekvenser har brug at øve indflydelse på hvordan du gennemføre business, dag ud og dag ind. Hvor at tilbringe – eller ej. Hvordan man kan strukturere transaktioner. Hvornår du skal handle. Hvor meget du skal betale i indkomstskat kan nemt afgøre, om din operation viser sig for at være indbringende for hele året. Du er berettiget til at kræve enhver udgift og afskrivning loven tillader. Der er penge i lommen.
Som du læse på, tage en bue for dem, du allerede gør. Og vilje til at drage fordel af andre, der passer din situation (som nu ikke vil passere dig ved). Der er stadig tid til at omfatte disse skatte-besparelse fradrag for din 2005 føderale selvangivelse.
Section 179 ejendom – personlige ejendele afskrivning
Modtage en up-front afskrivning på op til $20.000 for personlig ejendom købt til brug i virksomheden. Der dækker computere, printere, kontormøbler, inventar mv. Det er ikke længere nødvendigt at afskrive omkostningerne over aktivets brugstid, da du kan regning hele købsprisen, det år, aktivet er erhvervet.
Bemærk, at dette fradrag ikke kan bruges til personlige ejendele som apparater og møbler i bolig udlejningsejendomme, dog. Men det ville gælde for sådanne maskiner i kommerciel udlejning.
Rejseudgifter
Internal Revenue Code definerer befordringsudgifter som “almindelige og nødvendige” udgifter mens de rejser hjemmefra for din virksomhed, erhverv eller job.
De omfatter transport, bagage, måltider, logi, vaskeri, telefon opkald, tips. Rejseudgifter omfatter ikke udgifter til underholdning eller måltider (nedenfor).
Forordninger kræver, at virksomheden rejseudgifter være underbygget af beviser som dagbøger, logs, kvitteringer, betalte regninger og udgiftsrapporter. Du skal særskilt rapport hver udgift til transport, overnatning og måltider. Angiver den dato du forlod og vendte tilbage til hver tur, og antallet af dage tilbragt væk på forretningsrejse. Notere ned din destination og business årsagen til turen, eller hvilken virksomhed drage fordel du forventes at få.
Repræsentationsudgifter
IRS begrænser din evne til at afskrive udgifter til måltider og underholdning. I modsætning til andre udgifter, kan kun 50% af, hvad du rent faktisk bruger fratrækkes som virksomhedsudgift. I min erfaring, Ejendomsselskabet for ofte under kravet repræsentationsudgifter de er berettiget til at tage.
Undgå risikoen for kontrol ved at holde visse oplysninger for hver enkelt fradrag:
-Dato og klokkeslæt
-Sted
-Mængde hævdede
-Relation til den person eller begivenhed
-Noget andet der er relevante
Der er flere områder, hvor nedsættelsen på 50% ikke gælder. Så bryder disse tal ud og afskrive dem 100%.
-Transport til og fra en begivenhed
-Åbne huse for programoversigter
-Events til belønning medarbejder ydeevne
-Firmagaver eller incitamenter op til $25 per kunde eller klient
Hjemmekontoret fradrag
Du kan skrive ud del af boligen bruges regelmæssigt som kontoret for din virksomhed. Fratrække en procentdel af utilities, reparationer, vedligeholdelse og afskrivning. Den vanskelige del – at området skal bruges udelukkende til forretningsformål. Og du kan ikke også har en anden off-site kontor hvor du drive forretning. Dette emne er så vigtigt for mæglere (og bredt misforstået), at jeg vil afsætte en kommende artikel til dette.
Sætte familiemedlemmer på lønningslisten
Leje familiemedlemmer til at arbejde for virksomheden. Betale dem for det arbejde, i fald du ville betale en anden til at gøre det. Mindre børn, din ægtefælle, bedstemor, etc, kan hjælpe med nødvendige opgaver – besvare telefonen, rengøring og vedligeholdelse, optage holder, distribuere flyers, udfører computeropgaver mv. Opbevare detaljerede fortegnelser over deres opgaver og timer. Og personen, der har at gøre arbejdet. De mange fordele af at involvere familiemedlemmer i branchen går langt ud over gemme skatter. Og da de har virkelig fortjent det, “kiddie skatteregler” gælder ikke.
Få for vane at finde legitime fradrag
Afgifter vil ikke gå væk. Men ved at påstå, alle fradrag, du er berettiget til, kan du skære dem ned til størrelse.
© 2006, Chris Bird

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen