Nøglen til Internet succes – at få at vide du

Jeg kan ikke synes at få sang fra den “King & jeg” ud af mit hoved som jeg klar til at skrive denne artikel

“At få at vide du

At få at vide alt om dig

At komme til at lide dig

At komme til håber du kan lide mig”

Jeg kan ikke få det ud af mit sind, fordi det er, hvad online forretning handler om.

Nogle siger, det har søgemaskiner.

Nogle siger det er en stor pay-per-klik-kampagne.

Ja, ja… disse ting er stor, men det er vigtigt at få at vide folk og jeg taler om de mennesker, der når din målgruppe. Du ved, folk du måske tror som dine konkurrenter.

Det er muligt du har hørt mig sige det før-konkurrenter kan være din partners – men det lader til emnet holder krybende op igen og igen.

Folk spørger mig spørgsmål som, “Hvordan får jeg folk til at deltage min affiliate-program?”

Og for nylig, da jeg talte på Kelly McCausey Blogging seminar i hendes www.HotSummerSeminarSeries.com det kom op igen. Vi taler om joint venture blogs, hvor mere end én forfatter kommer sammen til at holde tilføje nyt indhold til bloggen. Når vi gjorde seminaret, folk virkede begejstrede for idéen, men virkelig var ikke sikker på hvordan man kan finde folk at skrive med dem.

Nå, her er løsningen, og jeg håber du tager skridt til at gøre dette til at ske for dig. Det er ligegyldigt, hvad du er i markedet, du burde allerede være at få at vide de mennesker, der er i det samme marked som du. Du skal udvikle relationer og taler med hinanden.

Dette er ikke skåret halsen verden af offline forretning hvor du kan konkurrere voldsomt med restauranten på tværs af gaden. Dette er internettet hvor joint ventures er vrimler og er bogstaveligt talt en guldgrube for din virksomhed.

Her er nogle ideer til Joint Ventures:

-Deltage i hinandens affiliate programmer

-Opret viral ebooks til at give væk

-Opret en bonus for din partner til at føje til hendes produkt

-Interviewe hinanden for teleseminars

-Opret informationsprodukter

-Oprette medlemskab websteder

-Bruge hinandens produkter som upsells

-Tilslut hinanden til andre vigtige personer

-Co Skriv at fælles blog vi talte om

-Co skriver og autoresponder serie

… idéerne er uendelige.

Pointen er, hvis du allerede har disse relationer på plads, det er nemt at få folk til at arbejde sammen med dig. Det er hårdt arbejde at tilgang folk du ikke kender og bede dem om at fremme dit produkt eller endda bidrage til en e-bog. Men hvis der er én ting om den menneskelige natur, vi vil arbejde med mennesker, der allerede er vores venner.

Så, gå venligst gøre flere venner! Derefter se hvordan din forretning ganger. Jeg lover dig, det vil være meget hurtigere end en hastighedsoverskridelser søgemaskine algoritme og kraftigere end en høj pris pay-per-click kampagne.

Indlæg oprettet 22

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen